Daily Archives:

Заяви на монетизацію зекономлених субсидій потрібно подати до 1 вересня

Виплата «живих» грошей у рамках урядового проекту з монетизації частини зекономлених субсидій здійснюється Урядом вперше за роки української незалежності. Це перший крок переходу до повної монетизації пільг і субсидій.

Continue reading… →

Щодо поводження в умовах спеки

Інформує Деражнянське районне лабораторне відділення

ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України»

Памятка, щодо поводження в умовах спеки

З настанням  жаркої погоди, яка не характерна для нашої кліматичної зони є нагальна потреба акцентувати Вашу увагу на правилах поводження влітку.

Не зловживайте сонячними ваннами! Лікарі вважають найкориснішим часом для їх приймання до 10-11-ої годин ранку і після 17-ої.

Обмежте перебування на сонці, особливо це стосується осіб літнього віку і тих, хто вживає деякі ліки, наприклад, сульфаніламідні препарати, біологічно активні добавки, гормональні препарати тощо. Під час прогулянки з малюками надавайте перевагу затінку і час від часу зволожуйте їх тіло вогкою хустиною.

Обов’язково протягом доби вживайте не менш ніж 2 літри рідини, найкраще – воду зі соком лимона, або квас (від солодкої води може підвищитись артеріальний тиск). В жаркий період рекомендовано вітамінопрофілактику та овочеві дієти.

Continue reading… →

До 500 000 гривень на підтримку фермерства в Україні від УКРДЕРЖФОНДу!

Інформує відділ економіки, торгівлі та інвестицій

УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ (Укрдержфонд) повідомляє про проведення конкурсу на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

Дедлайн – 16 серпня 2017 року

Загальна сума коштів, що будуть розподілені, становить 65 млн. гривень.

Перелік документів для участі в конкурсі – http://udf.gov.ua/node/570

Джерело

Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.

Continue reading… →

Show Buttons
Hide Buttons